Σήμερα είναι μία σπουδαία μέρα για το Street Food Festival Crete, μιας και από φέτος το φεστιβάλ θα διεξάγεται και επίσημα «υπό την αιγίδα» του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού “EOT”.

Η στήριξη του επίσημου φορέα τουρισμού της χώρας, αποτελεί ένα παράσημο για την σημαντική προσπάθεια που συντελείτε τα δύο αυτά χρόνια, τόσο για την πραγματοποίηση μιας ασφαλούς διοργάνωσης, όσο και για την ανάδειξη του φεστιβάλ, ως ένα πόλο έλξης, και μία αξιόλογη μορφή διασκέδασης των επισκεπτών του νησιού μας.

Το Street Food Festival ευχαριστεί τον ΕΟΤ για τη στήριξη υπόσχεται να κάνει για ακόμα μία χρονιά ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, ώστε να δικαιώσει αυτή τους την εμπιστοσύνη και να χαρίσει στο κόσμο στιγμές ξενοιασιάς, διασκέδασης, ήχων και γεύσεων.

Τέλος, θα ήθελε να ευχαριστήσει τις επιχειρήσεις που έχουν συμμετάσχει, αλλά και όσους έχουν εργαστεί για το Street Food Festival, μέχρι σήμερα. Αυτή η σημαντική αναγνώριση, ανήκει σε όλους.

Με το καλό να συναντηθούμε και πάλι στο ίδιο τραπέζι.

Διαβάστε επίσης  «Expendables 4»: Ετοιμάζεται η Θεσσαλονίκη να υποδεχτεί τους σταρ - Έρχονται οι Σταλόνε, Στέιθαμ, Γκαρσία και Μέγκαν Φοξ

Εκ’μέρους του Street Food Festival

Οι διοργανωτές

Chillin Events & All in Events