Είναι κοινό μυστικό ότι υπάρχει μια έξαρση κρουσμάτων στο νησί και δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν αύριο μπαίναμε ξανά σε lockdown. Επιχειρήσεις που ξόδεψαν ένα σωρό λεφτά για την επανεκκίνηση τους να αναγκαζόταν να ξανακλείσουν…και αυτό ίσως είναι το λιγότερο

 

Βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι. Η χαλάρωση των μέτρων δε σημαίνει ότι ο ιός εξαφανίστηκε και δε σημαίνει ότι έχουμε τελειώσει όπως όλα δείχνουν με αυτή τη περιπέτεια. Απαιτείται σύνεση και όσο και να μην μας αρέσει απαιτείται και ατομική ευθύνη. Οφείλουμε να προστατέψουμε τους δικούς μας, τις επιχειρήσεις μας, την ελευθερία μας.

Είναι κοινό μυστικό ότι υπάρχει μια έξαρση κρουσμάτων στο νησί και δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν αύριο μπαίναμε ξανά σε lockdown. Επιχειρήσεις που ξόδεψαν ένα σωρό λεφτά για την επανεκκίνηση τους να αναγκαζόταν να ξανακλείσουν….και αυτό ίσως είναι το λιγότερο. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα έπληττε σοβαρά τις αφίξεις. Κανείς δεν θέλει να πάει σε ένα μέρος που όλα είναι κλειστά. Είναι ευθύνη όλων μας να μην συμβεί πάλι. Να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί και να συνεχίσουμε να λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Coca Cola supports Street Food Festival Crete

Σέβομαι όλες τις απόψεις. Ακόμα και αν δε συμφωνούμε. Θα μπορούσα και’γω να σκεφτώ ότι δεν έχω λόγο να εμβολιαστώ. Υγιέστατος είμαι, αθλούμαι και έχω πολύ καλό ανοσοποιητικό. Οπότε πιθανότατα θα το πέρναγα ανώδυνα. Όμως εμβολιάστηκα όχι μόνο για μένα ή τους γονείς μου. Το έκανα γιατί θέλω να φτάσουμε σε αυτό το ποσοστό ανοσίας που θα μας απαλλάξει από τις μάσκες και τα μέτρα. Να δώσει σε όλους μας πίσω τις ζωές μας. Έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε τις επιχειρήσεις που είναι δίπλα μας, τους φίλους μας που θα πάνε να εργαστούν ξανά στα ξενοδοχεία γιατί όλοι χρειαζόμαστε όλους.

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής

 

For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/