Πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω με τη συμμετοχή του Δία, πράγμα που την καθιστά αρκετά ελπιδοφόρα.

 

Το βράδυ της Πέμπτης, 24 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η τελευταία υπερπανσέληνος για το 2021. Χαρακτηρίζεται ως «υπερπανσέληνος», καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στη γη και είναι περίπου 7% μεγαλύτερη και 15% φωτεινότερη σε σχέση με μια μέση πανσέληνο. Η συγκεκριμένη είναι παραδοσιακά γνωστή ως «Φεγγάρι της Φράουλας», επειδή συμπίπτει με την εποχή που μαζεύονται οι ώριμες φράουλες.

Η πανσέληνος της φράουλας, πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω με τη συμμετοχή του Δία, πράγμα που την καθιστά αρκετά ελπιδοφόρα. Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά;

 

zodia chillin

Κριός

Ζητήματα δουλειάς και εργασίας βρίσκονται στο προσκήνιο. Δίνονται λύσεις σε διαμάχες ή διαφωνίες που μπορεί να κρατούσαν καιρό, ενώ θα σκεφτείς πολύ καλά πώς διοχετεύεις την ενέργειά σου, είτε αυτό σημαίνει λιγότερο εργασιακό στρες, για να ασχοληθείς περισσότερο με την προσωπική σου ζωή είτε ότι θα κάνεις μια ανατρεπτική κίνηση στο επαγγελματικό κομμάτι.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

 

zodia chillin

Ταύρος

Η πρώτη πανσέληνος του καλοκαιριού είναι εδώ και σε προσκαλεί να ξεπεράσεις τα όρια σου. Αν σε καλεί το άγνωστο, ένα καινούριο ταξίδι ή μια ιδέα, σταμάτα να είναι διστακτική. Αγκάλιασε την αλλαγή και ετοιμάσου να ανοίξεις τους ορίζοντές σου.

 

zodia chillin

Δίδυμοι

Ένα οικονομικό θέμα θα μπορούσε να βρει λύση αυτή την περίοδο. Ωστόσο, πρέπει να είσαι προσεκτική αν πρόκειται να κάνεις μια οικονομική συναλλαγή ή να δανείσεις χρήματα σε κάποιον.

 

Καρκίνος

Οι σχέσεις βρίσκονται στο μυαλό σου αυτή την περίοδο. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να επενδύσεις συναισθηματικά και να θέσεις όρια στις σχέσεις σου. Αυτή η υπερπανσέληνος σού δίνει την ευκαιρία να είναι ειλικρινής (με τον εαυτό σου και τους άλλους) σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

 

Λέων

Ρίξε μια ματιά στο πρόγραμμά σου. Είναι γεμάτο με ραντεβού και συναντήσεις που σε κάνουν να νιώθεις παραγωγική ή σε κουράζει και μόνο η σκέψη τους; Αυτή η υπερπανσέληνος σε οδηγεί στο να ασχοληθείς με υψηλότερους στόχους και να σταματήσεις να σπαταλάς τον χρόνο σου με δραστηριότητες και ανθρώπους που ρουφούν την ενέργειά σου.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

 

Παρθένος

Ρομαντισμός, φλερτ, έμπνευση. Τη ζωή σου γεμίζει αγάπη και φως με αυτή την πανσέληνο. Δείξε την ρομαντική σου πλευρά και οργάνωσε μερικά ραντεβού για να αναδείξεις τη λάμψη σου.

 

Ζυγός

Να ηρεμήσεις σε καλεί αυτή η πανσέληνος, Ζυγέ. Μείνε στο σπίτι, έλα πιο κοντά στην οικογένειά σου, περιποιήσου τον εαυτό σου και χτίσε όμορφες αναμνήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους.

 

Σκορπιός

Μια πολύ καλή ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με φίλους, συγγενείς ή γείτονες είναι αυτή. Άσε τον εαυτό σου να φανεί, ξεκίνα συζητήσεις και βοήθησε τη σκέψη σου να εξελιχθεί. Νέοι δρόμοι ετοιμάζονται να ανοίξουν μπροστά σας.

 

Τοξότης

Η πρόσφατη έκλειψη στο ζώδιό σας τάραξε τις σχέσεις σας, αλλά αυτή η πανσέληνος σου δίνει την ευκαιρία να μπεις και πάλι στον δρόμο που ήθελες. Άφησε όλα εκείνα που δεν μπορείς να ελέγξεις και εστίασε σε όσα περνούν από το χέρι σου. Τώρα μπορείς να κάνεις επενδύσεις ή σχέδια αποταμίευσης για το μέλλον.

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

 

Αιγόκερως

Μπορεί τα γενέθλιά σου να αργούν, αλλά αυτό το φεγγάρι σού ζητά να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου. Να τον γιορτάσεις. Έχεις ωριμάσει και εξελιχθεί τελευταία και ήρθε η ώρα να κοιτάξεις μπροστά και να δείξεις στον κόσμο το πόσο μοναδική είσαι.

 

Υδροχόος

Δεν είναι κακό να παίρνεις λίγο χρόνο και να ξεκουράζεσαι. Είσαι κοινωνική, αλλά τώρα ίσως είναι η ώρα να μείνεις για λίγο μόνη, να συνδεθείς με τον εσωτερικό σου κόσμο και να σκεφτείς. Η πανσέληνος στις 24 Ιουνίου σού ανοίγει νέους δρόμους.

 

Ιχθύες

Ανακατατάξεις και αλλαγές σε φιλίες προβλέπονται. Βρες ποιος είναι ο αδύναμος κρίκος στον κύκλο σου και προστάτευσε τον εαυτό σου. Επικεντρώσου σε εκείνους που έχουν σημασία και σε νοιάζονται.

 

Πηγή: marieclaire.gr