Η Μίνα Αρναούτη μίλησε στην κάμερα του Mykonos Live Tv για τον Παντελή Παντελίδη και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως έχει ακυκλοφόρητο τραγούδι του στο κινητό της

 

Η Μίνα Αρναούτη βρέθηκε στο νησί των Ανέμων και η κάμερα του Mykonos Live Tv, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, την τσάκωσε στα σοκάκια. Η ίδια απάντησε στο ποσό των 11.500 ευρώ που κατέβαλε στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, για όσα είχε γράψει στα social media της, ενώ ανέφερε πως κι εκείνη έχει υποβάλει μήνυση για αντίστοιχο λόγο. Μάλιστα, αποκάλυψε πως στο κινητό της έχει ακυκλοφόρητο τραγούδι του Παντελίδη, το οποίο ίσως και να χρησιμοποιήσει στο μέλλον.

«Ήταν για αναρτήσεις που έκανα στο Facebook. Εφόσον το αποφάσισε το Δικαστήριο, αυτό είναι το σωστό. Έχω κάνει κι εγώ αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη για δικές της αναρτήσεις. Θα αποφασίσει το δικαστήριο. Τα λεφτά είναι πολλά για μια γυναίκα που δεν εργάζεται. Δυσκολεύτηκα πολύ για να τα συγκεντρώσω. Αν δεν τα έδινα, κινδύνευα με κατάσχεση. Με βοήθησαν για να συγκεντρώσω τα λεφτά. Δεν δουλεύω. Με βοηθούν η μαμά μου και ο σύντροφός της», είπε αρχικά η Μίνα Αρναούτη.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

Και συμπλήρωσε: «Κανένας δεν ήθελε αυτό που συνέβη. Έχω να πω ότι έχω ένα τραγούδι του Παντελή που δεν το έχει κανένας. Το έχω ηχογραφημένο, ολόκληρο. Πολλές φορές το ακούω και μου μένει και το σιγοτραγουδάω όλη μέρα, χωρίς να έχει παίξει ποτέ και πουθενά. Είναι κληρονομιά μου. Ήμασταν παρέα, το τραγούδησε με την κιθάρα και τον είχα τραβήξει βιντεάκι και έμεινε στο κινητό. Δεν το έχετε ακούσει ποτέ».

 

 

Πηγή: reader.gr