Παραλλαγή Δέλτα ή Γάμμα, το φετινό καλοκαίρι προμηνύεται πιο ανέμελο και ελεύθερο από εκείνο του 2020. Ταξίδια, μετακινήσεις, νέα καλοκαιρινά μέρη με το κινητό ανά χείρας, βεβαίως βεβαίως. Το Netflix έχει ένα μικρό δωράκι για όλους εμάς που θα κάνουμε τον καλοκαιρινό μας περίπλου.

 

 

Οι συνδρομητές του Netflix μπορούν να κατεβάζουν επεισόδια των αγαπημένων του σειρών ή ταινίες και να τις παρακολουθούν στα κινητά τους τηλέφωνα, ακόμη κι αν βρίσκονται εκτός σύνδεσης. Εξαιρετική ιδέα για να περάσει η ώρα στο καράβι ή το αεροπλάνο ως τον προορισμό των καλοκαιρινών μας διακοπών.

Σκεφτείτε όμως να βρίσκεστε στο λιμάνι, εν αναμονή της αναχώρησης για κάποιο νησί και να μην έχετε προλάβει να κατεβάσετε ολόκληρο το επεισόδιο που θέλετε. Πόσο απογοητευτικό είναι όταν συνειδητοποιείτε ότι η λήψη σας δεν ολοκληρώθηκε, επειδή το Wi-Fi δεν ήταν αξιόπιστο ή επειδή τα δεδομένα σας εξαντλήθηκαν.

 

Δείτε το επεισόδιο ως το σημείο που έχει κατέβει στο κινητό σας

Από το Netflix ανακοίνωσαν πως, πλέον, οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθούν ένα επεισόδιο ακόμη κι αν δεν έχει κατέβει ολόκληρο στο κινητό. Έχεις βάλει να κατεβάσεις, για παράδειγμα, τα πέντε τελευταία επεισόδια του Lupin και η σύνδεση δεν είναι ικανοποιητική για να τα αποθηκεύσεις ολόκληρα στη συσκευή σου.

Διαβάστε επίσης  Bachelor: Τα λόγια του Αλέξη Παππά πριν το πρώτο φιλί είναι το απόλυτο cringe

Τώρα μπορείς να ξεκινήσεις να παρακολουθείς τη σειρά ως του σημείου που έχει κατέβει στο κινητό σου. Μόλις ξαναβρεθείς σε καλή σύνδεση, μπορείς να επιλέξεις να ολοκληρώσεις τη λήψη και να συνεχίσεις να βλέπεις, αποφεύγοντας τα αιφνίδια μηνύματα που σε ειδοποιούν ότι εξαντλήθηκαν τα δεδομένα σας.

 

Μόνο για συνδρομητές με κινητά Android

Το Netflix ενημερώνει πως στην υπηρεσία αυτή πρόσβαση θα έχουν μόνο συνδρομητές που διαθέτουν συσκευές Android. Συγκεκριμένα, η δυνατότητα μερικής λήψης είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε κινητά και tablet Android, ενώ οι δοκιμές σε iOS θα ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες.

Πριν από τρία χρόνια, το Netflix παρουσίασε τις «Έξυπνες Λήψεις», μια υπηρεσία που επιτρέπει σε συνδρομητές να βρίσκουν το επεισόδιο της αγαπημένης τους σειράς εν κινήσει.

Κατεβάζοντας κάποιος την εφαρμογή του Netflix για το κινητό του τηλέφωνο και ενεργοποιώντας την υπηρεσία, μπορεί να αποθηκεύσει επεισόδια σε αυτό και έτσι να τα παρακολουθήσει αργότερα ακόμη κι όταν δεν είναι συνδεμένος.

Διαβάστε επίσης  Θεοδώρα Ρασέλ: «Με πήρε ο ύπνος χωρίς την Βίκυ Καγιά στο GNTM»

 

«Λήψεις για εσάς»

Πριν από λίγους μήνες, με την υπηρεσία «λήψεις για εσάς» το Netflix στόχευε να βοηθήσει τους χρήστες να ανακαλύπτουν γρήγορα και εύκολα την επόμενη νέα αγαπημένη τους σειρά ή ταινία, είτε είναι συνδεδεμένοι είτε όχι.

Η εφαρμογή «Λήψεις για εσάς» είναι μια λειτουργία που κατεβάζει αυτόματα προτεινόμενες σειρές ή ταινίες στη φορητή συσκευή, ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη και όταν είναι κανείς συνδεδεμένος σε WiFi.

Αν, για παράδειγμα, κάποιος είναι φαν της κωμωδίας και πρόκειται να κάνει ένα μακρύ ταξίδι με το αυτοκίνητο ή προτιμά προγράμματα επιστημονικής φαντασίας και συμβαίνει για κάποιο διάστημα να μην έχει Internet, με αυτή την εφαρμογή το Netflix του προσφέρει περιεχόμενο κάθε στιγμή.

 

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία του Netflix για κινητό ή τάμπλετ;

Προκειμένου να μπορείτε να παρακολουθείτε ταινίες και σειρές και όταν δεν έχετε Wifi, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία και να την… αφήσετε να κάνει τα μαγικά της όσο η συσκευή βρίσκεται εντός δικτύου.

Διαβάστε επίσης  Έρχεται η μαύρη κωμωδία "OCOI ΠICTOI ΠΡΟCΕΛΘΕΤΕ".

 

 

Μάλιστα, το Netflix προσφέρει την επιλογή στον χρήστη να ορίσει τον όγκο δεδομένων που επιθυμεί να παραχωρήσει στην υπηρεσία, προκειμένου να αποθηκευτούν οι σειρές και οι ταινίες.

Μπορείτε να κάνετε την επιλογή με τα εξής απλά βήματα:

  1. Μεταβείτε στην καρτέλα «Λήψεις» της φορητής συσκευής σας και πατήστε το κουμπί εναλλαγής «Λήψεις για εσάς».
  2. Επιλέξτε τον όγκο του περιεχομένου που θέλετε να κατεβαίνει στη συσκευή σας (1 GB, 3 GB ή 5 GB) και κάντε κλικ στην «Ενεργοποίηση».
  3. Όσο περισσότερο χώρο ορίζετε, τόσες περισσότερες προτάσεις θα κατεβάζει το Netflix για εσάς.

 

Η λειτουργία είναι πλέον διαθέσιμη  παγκοσμίως σε Android και σύντομα θα αρχίσουν οι δοκιμές σε iOS.

 

Πηγή: iefimerida.gr