Η χαλάρωση των μέτρων σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, όπως και στη δική μας φέρνει την αισιοδοξία και το χαμόγελο ξανά στα πρόσωπα μας, την ίδια στιγμή που τα μηνύματα για τη φετινή τουριστική σεζόν είναι παραπάνω από αισιόδοξα.

 

 

Μπορεί ο Γενάρης να αποτελεί τον χειρότερο χειμώνα από όσους μπορούμε να θυμόμαστε, όμως στον τερματισμό του αφήνει μια χαραμάδα ελπίδας για τους μήνες που έρχονται. Είναι γεγονός ότι η πανδημία πλησιάζει στο τέλος της και ξεπροβάλει μια χαραμάδα ελπίδας τόσο για εμβολιασμένους όσο και για ανεμβολίαστους.

Η χαλάρωση των μέτρων σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, όπως και στη δική μας φέρνει την αισιοδοξία και το χαμόγελο ξανά στα πρόσωπα μας, την ίδια στιγμή που τα μηνύματα για τη φετινή τουριστική σεζόν είναι παραπάνω από αισιόδοξα. Μια σεζόν που θα δώσει σημαντική ανάσα στα νοικοκυριά που βρίσκονται αντιμέτωπα με το μεγαλύτερο κατάλοιπο της πανδημίας που δεν είναι άλλο από την ακρίβεια που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε το 2022 και ίσως και το 2023.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: New Location at Heraklion

Αυτή θα είναι η μεγάλη πρόκληση του επόμενου χρόνου και η διαχείριση της θα αποτελέσει και το κριτήριο με το οποίο θα κλιθούμε να αποφασίσουμε πως θα πορευτούμε σε όλα τα επίπεδα. Ως τότε οπλιστείτε με θετική διάθεση και απολαύστε τους μήνες που έρχονται!

The party returns!

 

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής
For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/