Χοιρινό με γλυκόξινη σάλτσα μανιτάρια και λιαστή ντομάτα από το Chef “Βενέδικτο” του κρεοπωλείου Μπούρμπος

 

 

Εκτέλεση:

 

  • Βάζω σε μια κατσαρόλα σωτέ το κρεμμύδι και το χοιρινό και σοτάρω σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά.
  • Έπειτα χαμηλώνω τη φωτιά και ρίχνω μέσα το λευκό κρασί, το κονιάκ και τα μπαχαρικά.
  • Αφήνω για 20 λεπτά ακόμα και μέσα προσθέτω τα μανιτάρια και την λιαστή ντομάτα, σκεπάζω ξανά και 15 λεπτά πριν το χοιρινό μας είναι έτοιμο ανακατεύω σε μια μπασίνα την κέτσαπ, τη ζάχαρη και τη σόγια και τα προσθέτω στο χοιρινό.
  • Αφήνω μέχρι να δέσει η σάλτσα και είναι έτοιμο.
  • Σερβίρετε με ψητά λαχανικά ή και άγριο ρύζι.
  • *Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 35 λεπτά περίπου.

 

Καλή σας όρεξη!

 

Διευθ.καταστημάτων: Αναπαύσεως 35, Χανιά / Λ.Καραμανλή 87, Χανιά
fb: Κρεοπωλεία Μπουρμπος meet the art of meat
insta: Κρεοπωλεία Μπουρμπος meet the art of meat

 

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!