Μία ερώτηση για την Ελένη Μενεγάκη στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» προκάλεσε την οργή των χρηστών του Twitter, οι οποίοι μάλιστα τα έβαλαν και με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

 

Καθημερινά το παιχνίδι γνώσεων «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» γίνεται trend στο Twitter, με τους τηλεθεατές να σχολιάζουν κατά βάση τις ερωτήσεις που γίνονται στο παιχνίδι γνώσεων που παρουσιάζει στον ANT1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Για ακόμη μία φορά, το απόγευμα της Τρίτης (14/6) μία ερώτηση στάθηκε η αφορμή για να γίνει… χαμός στο Twitter, με το τηλεοπτικό κοινό να τονίζει το περιεχόμενο αλλά και τον βαθμό δυσκολίας των ερωτήσεων που γίνονται στους παίκτες.

Η ερώτηση για το «τι κοινό έχουν η Ελένη Μενεγάκη και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς», με τη σωστή απάντηση να βρίσκεται ανάμεσα στις εξής τέσσερις επιλογές: Χώρα γέννησης, ζώδιο, αριθμό παιδιών, έτος γέννησης, ήταν εκείνη που… ξεχείλισε το ποτήρι και τα σχόλια στο Twitter έπεσαν… βροχή. Η παίκτρια δεν γνώριζε την απάντηση και έτσι αναγκάστηκε να σταματήσει και να αποχωρήσει με 2.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης  Χανιά: Ένας μοναδικός γάμος με πομπή από 20 στολισμένα φορτηγά

 

 

Πηγή: reader.gr