Το μοντέλο αποκάλυψε και ποια θέλει για νικήτρια – Δείτε το βίντεο

 

 

Η Σοφία Χατζηπαντελή επέστρεψε στην Ελλάδα και είναι έτοιμη να μπει ξανά στην ομάδα του GNTM.

Ο τηλεοπτικός φακός της εκπομπής «Breakfast@Star», συνάντησε το μοντέλο λίγη ώρα μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα και απέσπασε δηλώσεις της. Η Σοφία Χατζηπαντελή αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ποια παίκτρια θα ήθελε ιδανικά να στεφθεί η νικήτρια του σόου.

«Είμαι καλά και είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στην Αθήνα. Είναι διαφορετική εμπειρία τώρα, γιατί όταν ήρθα την πρώτη φορά, δεν με ήξερε κανείς και τώρα νιώθω ότι με υποδέχονται. Ήμουν σίγουρη ότι δε θα γυρίσω και είπα ότι έκανα καλό που ήμουν στις audition και ήμουν ευχαριστημένη. Δε νομίζω όμως ότι η ιστορία θα κλείσει, γιατί αυτές τις κοπέλες τις αγάπησα και θέλω να τις δω να κάνουν καλά πράγματα στη ζωή».

 

 

Διαβάστε επίσης  Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε: Best Sushi at Deck

Όσον αφορά στον ρόλο της στο παιχνίδι από εδώ και στο εξής αποκάλυψε: «Εγώ πάντα θα είμαι η Σοφία. Μπορεί να είμαι το μοντέλο Σοφία, η άσχημη Σοφία ή η κριτής. Είμαι όμως πάντα εγώ. Αυτή τη φορά θέλω να βοηθήσω τα κορίτσια, όχι να τους βάζω challenge».

Τέλος, μιλώντας για την κοπέλα που θα ήθελε να δει νικήτρια, το μοντέλο δήλωσε: «Στον τελικό θα ήθελα τη Μαρίτα, γιατί είναι η Κυπραιούλα μου. Όλα τα κορίτσια είναι κερδισμένα έτσι κι αλλιώς».

 

Δείτε το βίντεο

 

Πηγή: protothema.gr