Κάθε εβδομάδα η διασκέδαση στο γνωστό σημείο διασκέδασης στην Επιμενίδου 2 χτυπάει κόκκινο! Μοναδικές live βραδιές κάνουν τα βράδια σας ξεχωριστά!

 

 


Κάθε Τετάρτη
όπως και τις προηγούμενες γίνεται η αρχή με “BarStars – Karaoke” βραδιά με τραγούδι και διασκέδαση για όλους και τον Stathis Ioannou on decks, κάθε Παρασκευή η μέρα αυτή ανήκει στους ανεπανάληπτους FreakTones και κάθε Σάββατο ο Μάνος Μαλαξιανάκης με τρελά κέφια σας υποδέχεται.

Πέμπτη 30/3 το δίδυμο Λευτέρης Ελευθερίου – Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος ξαναχτυπά, Κυριακή 2/4 η Ρίτα Αντωνοπούλου κι οι Ρεβάνς υπόσχονται να χαρίσουν μια παράσταση που θα είναι για όλους σημείο αναφοράς, Τρίτη 4/4 ο Γιάννης Χίνος συναντιέται με τους Υαλοφόρους και παρουσιάζουν τραγούδια για αγάπες, αγωνίες, προβληματισμούς, Τετάρτη 5/4 η Χριστίνα Γκαγκουτη φουλ μπαντ στο Bras, Πέμπτη 6/4 ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης συνθέτουν το ιδανικό ντούο live και Κυριακή 9/4 ξανά μαζί σας στην σκηνή του Bras οι Μωζάικ / Mossaic μετά από δική σας απαίτηση για ακόμα μια αξέχαστη βραδιά!

Διαβάστε επίσης  Πασχαλινά Ντου...στον Φούρνο Ντουρουντούς!

 

 

 

INFO
The Day: Τετ.29/3 -Κυρ.9/4
The Time: 22:00
The place: Bras de Frères bar
Location: Επιμενίδου 2