«Testa Leone» στα Ιταλικά σημαίνει «κεφάλι λιονταριού», και είναι το σήμα που πρέπει να αναζητήσετε στην καρδιά του παλιού λιμανιού για να σας οδηγήσει στον προορισμό όπου μπορείτε να βρείτε στην κυριολεξία, τα πάντα!

 

 

Σε ένα παλιό ιστορικό κτήριο στη Σουρμελή 4, όπου τα αρχαιολογικά του στοιχεία παντρεύονται ιδανικά με τη μοντέρνα αισθητική, θα βρείτε το Testa Leone. Ένα Market – κάβα – delicatessen οπού θα βρείτε οτιδήποτε μπορείτε να αναζητάτε σε ένα τέτοιο κατάστημα.

 

 

Αρτοποιία για το πρωινό σας, ολόφρεσκα φρούτα για να συνοδέψετε το κρασί ή τη σαμπάνια σας. Ακόμα premium ποτά, μεγάλη ποικιλία από κρασί και ζυθοποιίες, εκλεκτά τρόφιμα και τοπικά προϊόντα, καπνικά είδη, είδη σουπερμάρκετ και ότι ακόμα μπορείτε να φανταστείτε, τα βρίσκετε στον εντυπωσιακό χώρο του Testa Leone από νωρίς το πρωί μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες (3-4).

 

 

Αλλά ακόμα και αν ο δρόμος σας δεν είναι από κει, μπορείτε να τα έχετε εύκολα στην πόρτα σας μέσω της Wolt, αφού το Testa Leone τροφοδοτεί όλη την πόλη μέσω της υπηρεσίας.

Διαβάστε επίσης  "Ανάσταση στο Στενό" Street Party @ Just Veronesi + Block 38 Spirits & Bites (04/5)

 

 

Περάστε μια βόλτα από εκεί και θα εντυπωσιαστείτε!