Το party που προετοιμάζουμε σχεδόν ένα χρόνο κάθε χρόνο είναι προ των πυλών. 11 χρόνια και 10 party μετά, το Chania Beach Party δεν σταματά να εξελίσσεται, να μεταλλάσσεται, να μεταμορφώνετε και να θέτει τα δικά του στοιχήματα «στόχους».

 

 

Ο φετινός στόχος είναι πιο τολμηρός από κάθε άλλη φορά. Αντί μίας μέρας, το CBP επιλέγει να προσφέρει 2 μέρες απόλυτης διασκέδασης στο κοινό του, σε ένα ακόμα πιο φαντασμαγορικό σκηνικό με όλα όσα οφείλει να διαθέτει ένα φεστιβάλ που σέβεται το κοινό του.

Ένα πολύ μεγάλο lineup με ονόματα παγκοσμίου αναγνώρισης, σκηνικά που μεταμορφώνουν το χώρο σε κάτι πολύ χρωματιστό και ενδιαφέρον, πλαισιωμένο από χορευτές, σπέσιαλ εφέ, visuals και happenings που φτιάχνουν το μάτι. Όμως το πιο απαραίτητο συστατικό είναι ο ίδιος ο κόσμος που κάθε χρόνο δίνει το δικό του δυναμικό παρόν, με ένταση, ενέργεια, καλή διάθεση και χορό…πολύ χορό!

Φέτος λοιπόν εσείς και μεις θα βρεθούμε ξανά, όχι για μία, αλλά για δύο μέρες σε ένα απίστευτο φεστιβαλικό σκηνικό! Παρασκευή 11 & Σάββατο 12 Αυγούστου τα λέμε εκεί…στο Cabana Mare.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 791: Against all odds

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00 και το party ολοκληρώνεται στις 01.00.

 

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής
For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/