Ένα σπάνιο θέαμα είχαν την ευκαιρία να αντικρίσουν όσοι βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στη διαδρομή της γαμήλιας πομπής!

 

 

Θέαμα που σπάνια βλέπει κανείς στο δρόμο, και σίγουρα πρωτότυπο για την πόλη μας, το γεγονός που αντίκρισαν οι Χανιώτες και οι επισκέπτες της πόλης που βρέθηκαν στη διαδρομή της γαμήλιας πομπής που σχηματίστηκε με 20 στολισμένα φορτηγά τράκτορες!

 

 

Η πομπή ξεκίνησε έχοντας αφετηρία τη Σούδα και διασχίζοντας το κέντρο της πόλης κατέληξε στον τελικό της προορισμό τον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στις Μουρνιές, όπου το μεσημέρι της Κυριακής παρουσία πολλών καλεσμένων τελέστηκε το μυστήριο του γάμου ενός νέου ζευγαριού, του Σταύρου Χαριτάκη με την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία Μπολανάκη.

 

 

Σε όλη την διάρκεια της, η εντυπωσιακή πορεία των φορτηγών με κορναρίσματα έκανε όλο τον κόσμο, οδηγούς και πεζούς, να δίνουν προτεραιότητα στην πομπή με χειροκροτήματα και θαυμασμό για το σπάνιο γεγονός που αντίκριζαν, οι περισσότεροι σίγουρα για πρώτη φορά.

Διαβάστε επίσης  CORTE coffee • brunch • cocktail: A new era unfolds

 

 

Εμείς να ευχηθούμε στο Σταύρο και τη Μαρία βίον ανθόσπαρτο και να έχουν πορεία στην κοινή τους ζωή το ίδιο μοναδική όπως η πομπή αυτή!