Ο νέος χρόνος είναι η αφορμή για μια νέα αρχή. Ας είναι αυτή η δική σας νέα αρχή! Καλό 2024!!!

 

 

Αρχικά να ευχηθώ Καλή Χρονιά σε όλους!

Πρώτο μας τεύχος για το 2024 και μια νέα σελίδα αρχίζει να γράφεται! Πολλοί πιστεύουν στις νέες ευκαιρίες, στους νέους στόχους και όλα τα σχετικά. Εγώ αυτό που κάνω είναι να πατάω μία παύση για να κοιτάξω πίσω μου σε όσα έκανα ή δεν έκανα τον προηγούμενο χρόνο και να θέσω τις επιθυμίες ή τους στόχους μου για το νέο χρόνο. Στόχους εφικτούς και ρεαλιστικούς με πλάνο. Όχι ευχολόγια και φαντασιώσεις.

Το ΛΟΤΤΟ δε το κερδίζεις αν δε παίζεις…οπότε επιδιώκω να διεκδικήσω αυτό για τα οποία θα δώσω τη μάχη μου. Όλα όμως προϋποθέτουν υγεία. Χωρίς αυτή κανείς δεν μπορεί να πετύχει τίποτα. Αυτή λοιπόν είναι μία ευχή την οποία οφείλουμε να κάνουμε, μιας και είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, όσα χρήματα, όση δόξα και όση επιτυχία και αν έχουμε.

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

Για να πετύχεις πρέπει να εργαστείς. Αν δεν έρχονται τα αποτελέσματα που επιθυμείς πρέπει να εργαστείς πιο σκληρά, πιο μεθοδικά, πιο στοχευμένα. Πάρε το χρόνο σου και μελέτησε κάθε σου νέα βήμα προς το στόχο. Κάνε την αυτοκριτική σου, επιδίωξε τη βελτίωση και την εξέλιξη σου. Εργάσου συλλογικά, μοίρασε ρόλους και κάνε focus σε αυτά που έχουν μεγαλύτερη σημασία. Ο νέος χρόνος είναι η αφορμή για μια νέα αρχή. Ας είναι αυτή η δική σας νέα αρχή! Καλό 2024!!!

 

 

Σε σας όλους που συνεχίζετε να διαβάζετε αυτή εδώ τη στήλη…Καλές Γιορτές με υγεία και αγάπη!!! Ραντεβού το 2024!!!

 

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής
For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/