Η παρακαταθήκη σου είναι η διδαχή μας για το πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε όσα μας καταβάλουν. Αν μπόρεσες εσύ, οφείλουμε και’ μεις να πράξουμε το ίδιο στην επόμενη στραβή.

 

 

Τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές είναι λίγες μόνο ώρες από τη στιγμή που μάθαμε για την απώλεια της Ραφαέλας. Δε θα πω ψέματα…την κοπέλα δεν την ήξερα. Όμως όπως και αμέτρητοι γνωστοί και φίλοι που δεν την ήξεραν, συνέβαλα στην προσπάθεια να βοηθηθεί αυτό το λαμπερό πλάσμα, στην άνιση μάχη που έδινε.

Μπορεί σήμερα να μην είναι πια κοντά μας, όμως άφησε κάτι πολύ σημαντικό πίσω της. Ένωσε χιλιάδες κόσμου σε μια κοινή προσπάθεια. Πάλεψε με το πιο ισχυρό της όπλο! Το χαμόγελο και την αξιοπρέπεια της. Θαύμασα την πίστη της, την αγάπη της για τη ζωή και την ελπίδα ότι θα καταφέρει να νικήσει. Ραφαέλα μου μας δίδαξες πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μας.

Γιατί η ζωή δεν είναι ρόδινη. Έρχονται πολλές στιγμές που πρέπει να παλέψεις, να μη χάσεις την ελπίδα και να μην επιτρέψεις να νικηθείς. Δε νικήθηκες λοιπόν. Η παρακαταθήκη σου είναι η διδαχή μας για το πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε όσα μας καταβάλουν. Αν μπόρεσες εσύ, οφείλουμε και’ μεις να πράξουμε το ίδιο στην επόμενη στραβή.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 790: Ας κρατήσουμε το θετικό!

Θα σε θυμόμαστε με το χαμόγελο που τόσο απλόχερα μοίραζες σε κάθε σου δημοσίευση. Αντίο Ραφαέλα μας…

 

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής
For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/