Ο εσωκομματικός εμφύλιος δεν βοηθάει τον Σύριζα, που συνεχίζει να απομακρύνεται από το λαό με αντίστοιχες πρακτικές που προβληματίζουν τους ψηφοφόρους και δεν της επιτρέπουν να αποτελεί ένα ισχυρό πόλο, απέναντι στη κυβέρνηση.

 

 

Τα όσα απίστευτα διαγράφονται αυτές τις μέρες στην αξιωματική αντιπολίτευση παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αναρωτώμενοι μέχρι που μπορεί να φτάσει η εσωστρέφεια και η κατρακύλα του κόμματος που μετρά ήδη δύο διασπάσεις και μόλις πρόλαβε μια τρίτη διάσπαση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο σιωπηλός μέχρι σήμερα πρώην πρόεδρος του κόμματος πήρε θέση, εκφράζοντας αιχμές κατά του νέου προέδρου του κόμματος και προκάλεσε μεγάλους τριγμούς. Από την άλλη, ο Κασελάκης σήκωσε το γάντι και προκάλεσε όποιον μπορεί, να σταθεί απέναντι του σε νέες εσωκομματικές εκλογές.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει δια στόματος Γεροβασίλη και φτάσαμε εξαιρετικά κοντά σε μία ακόμα διάσπαση. Αν και αυτή αποφεύχθηκε τις προηγούμενες μέρες, κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει, αν τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών δεν είναι ενθαρρυντικά για το Σύριζα. Ο Αλέξης είναι ξανά εδώ, απέναντι στον Στέφανο και πλέον κανείς δε μπορεί να γνωρίζει που θα φτάσει αυτή η διαμάχη.

Διαβάστε επίσης  New entry Tried & Tested: Strapatsada at The Jar cafe

Φυσικά ο εσωκομματικός εμφύλιος δεν βοηθάει τον Σύριζα, που συνεχίζει να απομακρύνεται από το λαό με αντίστοιχες πρακτικές που προβληματίζουν τους ψηφοφόρους και δεν της επιτρέπουν να αποτελεί ένα ισχυρό πόλο, απέναντι στη κυβέρνηση.

Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε ότι μια ισχυρή αντιπολίτευση κάνει μια κυβέρνηση καλύτερη.

 

 

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής
For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/