Το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision παρουσιάστηκε τη προηγούμενη εβδομάδα και όλοι είχαν κάτι να σχολιάσουν.

 

 

Περι Eurovision ο λόγος…η αλλιώς κουβέντα να γίνεται. Το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision παρουσιάστηκε τη προηγούμενη εβδομάδα και όλοι είχαν κάτι να σχολιάσουν. Άλλοι το καταρράκωσαν και άλλοι το αποθέωσαν. Ευτυχώς όλοι έχουν άποψη!

Για καλή μας τύχη όλοι την εκφέρουν, δίνοντας boost και σημαντικά views στο αμφιλεγόμενο κομμάτι της φετινής μας εκπροσώπησης. Αυτό που σίγουρα έχει πετύχει το κομμάτι είναι να συζητηθεί. Αν πέρναγε αδιάφορο, μάλλον δε κάνει για Eurovision.

Επίσης αν άρεσε στους Έλληνες είχε πολύ λίγες πιθανότητες να αρέσει και στους ξένους. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι όσο δεν έχουμε ιδιαίτερη διείσδυση στο Σκανδιναβικό μπλοκ, δύσκολα θα πετύχουμε διάκριση στη Eurovision.

Μην ξεχνάμε ότι η πρωτιά ήρθε μόνο με την Παπαρίζου, που είναι ιδιαίτερα αγαπητή στις Σκανδιναβικές χώρες. Ας χαλαρώσουμε όλοι και ας αφήσουμε το κορίτσι να ρίξει τη ζαριά του…

Διαβάστε επίσης  Issue 789

You never know που λένε και οι ξένοι!

 

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής
For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/