Δεν χώρεσαν όλα όσα ζήσαμε εκείνη την περίφημη μέρα, στην βόλτα με αφορμή τη Gasόπιτά μας στις 25 του Φλεβάρη στο προηγούμενο άρθρο. Βασικά ούτε σε βιβλίο δεν χωράνε, για αυτό διαλέξαμε τα σημαντικότερα για εμάς.

 

Και το απολύτως σημαντικότερο για εμάς είστε εσείς. Η εικόνα τόσων φίλων με τις μοτοσυκλέτες, τους κολλητούς και τα κορίτσια τους, κάθε χρόνο μας γεμίζει χαμόγελα και μας μπουστάρει να συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι κάνουμε με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη και ενέργεια. Ειδικά στους φιδωτούς δρόμους που περάσαμε, η εικόνα των μοτοσυκλετών η μία πίσω από την άλλη μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι, ήταν καταπληκτική.

 

 

Επίσης σημαντικό όμως είναι το πόσο ωραία περνάμε και εμείς εκείνη τη μέρα. Μας ρωτούν πολλοί γιατί δεν διοργανώνουμε και άλλες τέτοιες ωραίες βόλτες μέσα στη χρονιά. Δεν έχουν ιδέα όμως πόσος κόπος, άγχος, ευθύνες και κούραση κρύβονται από πίσω. Δεν έχουμε το χρόνο για να κάνουμε περισσότερες αλλά μόλις κλειδώσουμε την πόρτα και φορέσουμε τα κράνη μας μετά την κλασική αναμνηστική φωτογραφία έξω από το μαγαζί, νιώθουμε σαν παιδάκια σε παιδική χαρά.

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

Ειδικά φέτος είχε ατελείωτο στροφιλίκι, από σφιχτές φουρκέτες μέχρι ανοιχτές παρατεταμένες να χορτάσει και ο κάθε στερημένος. Είχαμε και την ομίχλη που έκανε την εικόνα πιο μυστηριώδη και μαγική, χωρίς να γίνεται επικίνδυνη ευτυχώς, τη θάλασσα και τη Γαύδο με τη Γαυδοπούλα απέναντι στο φόντο, ακόμα και ο ξάδερφος του Pikachu μας ήρθε, όπως θα δείτε στη φωτογραφία! Και να μην ξεχάσουμε και την πρόταση γάμου που έκανε ο Γιώργος στην αγαπημένη του, ολόκληρη σκηνοθεσία είχε φτιάξει ένα μήνα πριν για να πετύχει χωρίς να το καταλάβει!

Τι άλλο θέλει κανείς για να ετοιμαστεί από τώρα για την GasPie 2025;

 

 

For more about GAS:
http://www.gasmoto.gr/
https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t