zodia chillinΚριός: Έρωτας: Η οικογένειά σας χρειάζεται περισσότερη αφοσίωση. Διψάτε για ζεστασιά και καλοπέραση αλλά φιλότιμες προσπάθειες δεν κάνετε. Επαγγελματικά: Έχετε αποφασίσει να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με μεγαλύτερη σύνεση και ήδη οι καρποί της προσπάθειάς σας, είναι στο στάδιο της καρποφόρησης.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Έχετε απόλυτη ανάγκη από την τρυφερότητα και την σιγουριά μιας ουσιαστικής και μεστής σχέσης. Επαγγελματικά: Έχετε βρεθεί αναμεμιγμένοι στα προβλήματα που κυριαρχούν στον χώρο εργασίας σας. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας τώρα, πριν να είναι αργά.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Με δυσκολία θα βρείτε την έξοδο στα περίεργα μονοπάτια που έχει ακολουθήσει η ζωή σας. Επαγγελματικά: Αγνοήστε την γκρίνια των συνεργατών σας και κάντε ότι δεν καταλαβαίνετε. Όσο και να προσπαθείτε δεν καταφέρνετε να φέρετε στα νερά πρόσωπα και πράγματα.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Η αναζήτηση κάποιων φλερτ είναι κάτι που θα μπορούσε να δώσει τη χαριστική βολή σ’ ό,τι ήδη έχετε κτίσει στη ζωή σας. Επαγγελματικά: Προσέξτε ιδιαίτερα τις κινήσεις, όσον αφορά τις συμφωνίες που πρόκειται να συνάψετε και αφορούν θέματα οικονομικών δοσοληψιών με την εφορία και τους προμηθευτές σας.

Διαβάστε επίσης  Πασχαλινά Ντου...στον Φούρνο Ντουρουντούς!

 

Λέων: Έρωτας: Πρέπει να προσέχετε και να μην αφήνετε τρίτους να επεμβαίνουν στα προσωπικά σας, γιατί μπορεί να υπάρξουν αρνητικές συνέπειες τόσο για σας όσο και για τις σχέσεις σας. Επαγγελματικά: Η καριέρα σας απαιτεί ισορροπία ανάμεσα στο θετικό και αρνητικό τρόπο επικοινωνίας.

 

Παρθένος: Έρωτας: Οι δεσμευμένοι παραδεχτείτε ότι σε αυτή τη φάση δεν τα πάτε καλά με όλους και ειδικά τον σύντροφό σας. Επαγγελματικά: Παρά την καλή και αισιόδοξη διάθεσή σας αναζητάτε ισορροπίες δυνάμεων, κινήσεων και επίλυση νομικών θεμάτων που έχουν συσσωρευτεί.

 

Ζυγός: Έρωτας: Αν νιώθετε ότι βρίσκεστε σε ενδιάμεση κατάσταση συναισθηματικά θυμηθείτε τον δικό σας ρόλο στην αστάθεια των σχέσεών σας. Επαγγελματικά: Αυτό τον καιρό φαίνεται να τεμπελιάζετε και να φορτώνετε τις ευθύνες σας σε άλλους.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Να συζητήσετε τα προβλήματά σας με τον σύντροφο σας, έτσι ώστε να μη δημιουργηθούν συγκρούσεις. Επαγγελματικά: Δημιουργείστε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους συνεργάτες σας. Η ανάκαμψη των οικονομικών σας γίνεται σιγά-σιγά πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Ακόμα ένας δυνατός χειμώνας φτάνει στο τέλος του! (25/4 - 28/4)

 

Τοξότης: Έρωτας: Η ανάγκη σας για ανεξαρτησία σας έχει παίξει πολλά παιχνίδια. Από τη μια σας αποτρέπουν από το να δοθείτε ολοκληρωτικά και από την άλλη μετανιώνετε γι’ αυτή την επιλογή. Επαγγελματικά: Οι πιέσεις στον επαγγελματικό χώρο και οι κοινωνικές υποχρεώσεις εξαντλούν την καλή σας θέληση. Καλό θα ήταν να βρείτε και άλλες πηγές εισοδημάτων.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Αν είστε αδέσμευτοι ανοίξτε τα μάτια σας. Έχετε απόλυτη ανάγκη από έναν άνθρωπο, που θα σταθεί στο πλάι σας και θα σας στηρίξει στις δύσκολες στιγμές. Επαγγελματικά: Σας δίνεται η ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα από μέρη που δεν είχατε πριν.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Στο γάμος σας η υπομονή σας έχει φθάσει σε έσχατο σημείο. Τα νεύρα σας είναι σε οριακό σημείο και η διάθεσή σας μουντή. Επαγγελματικά: Θα ήταν καλό να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα με την εφορία, τράπεζες και συνεργάτες. Θα κερδίσετε περισσότερα αν είστε πιο συγκαταβατικοί.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Μη γίνει στόχος σας να προσελκύσετε την προσοχή των άλλων γιατί «μόνο προσφέροντας αγάπη εισπράττουμε αγάπη». Επαγγελματικά: Έχετε πολύ περισσότερα προσόντα και αξίζετε περισσότερα. Στα κοινωνικά, δώστε προσοχή για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 790: Ας κρατήσουμε το θετικό!

 

Πηγή: http://like.philenews.com/