Με αφορμή το πολυαναμενόμενο event τση Κοπής τση Gasoπιτας την ερχόμενη Κυριακή, (το πανηγύρι της καταπληκτικής βόλτας με μοτοσυκλέτα σε συνδυασμό με την μεγαλειώδη παρέα 200+ μοτοσυκλετιστών), σκεφτήκαμε να σας θυμίσουμε μερικές οδηγίες για το τι ΔΕΝ κάνουμε όταν οδηγούμε μπουλούκι τόσα άτομα.
Το πρώτο πράγμα που ΔΕΝ κάνουμε, είναι να προσπερνάμε τον κολλητό μας στην εθνική με 100+, στο μισό μέτρο, χωρίς να μας έχει δει αφού δεν έχει καθρέπτες. Θα μπορούσε να έχει χειρότερη κατάληξη, αλλά τελικά απλώς έχασαν την βόλτα και οι δύο πριν τρία χρόνια, καθώς έμαθαν με τον σκληρό τρόπο αυτόν τον βασικό κανόνα. Τους κόστισε λίγο παραπάνω αλλά η γνώση είναι ανεκτίμητη.
Ένα άλλο που δεν είναι σωστό να κάνουμε είναι σούζες και παντιλίκια έξω από το μαγαζί την ώρα που ετοιμαζόμαστε τόσοι άνθρωποι να βγάλουμε την κλασική αναμνηστική φωτογραφία. Θα κρεμαστούν παραδειγματικά και θα πάρουν τα μηχανάκια τους να πάνε να παίξουν σε άλλες παραλίες, παρέα με τα άλλα άτακτα παιδάκια.
Στο δρόμο δεν προσπερνάμε τελευταία στιγμή στα φρένα από εσωτερική. Δείχνει υπέρμετρο ναρκισσισμό και μικροτσουσουνίαση. Αγιάτρευτη μεν, αλλά οι άλλοι τι φταίνε; Επίσης το γόνατο κάτω στην κλειστή κατηφορική μετά τον Κακόπετρο, δεν δείχνει εκπληκτικό έλεγχο αλλά επιδειξιομανία και ανοησία. Αυτά τα ολίγα βασικά, λίγο κοινή λογική όποιος έχει (δεν έχουν και πολλοί να ξέρετε), θα περάσουμε πάλι ζάχαρη.
Είναι απερίγραπτα απογειωτική η θέα του λαϊκού προσκυνήματος των 200+ μοτοσυκλετών παρέα στο δρόμο, με τους ισάριθμους αναβάτες και τις συνεπιβάτριές τους να χαμογελούν και να συνυπάρχουν τόσο αρμονικά και ωραία. Ας προσπαθήσουμε όλοι να το κρατήσουμε έτσι!

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 791: Against all odds

For more about GAS: http://www.gasmoto.gr/

https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t