zodia chillinΚριός: Έρωτας: Υπάρχει μέσα σας, μία απίστευτη ανάγκη να περάσει το δικό σας. Αν πιστεύετε ότι θα κερδίσετε, που είναι και το πιθανότερο, μην παραιτήστε απ’ τον έρωτα. Επαγγελματικά: Μην επεκταθείτε σε εργασίες που δεν είναι σίγουρες ή ξεκάθαρες. Αναζητήστε καινούριους τρόπους για να διοχετεύσετε τον δυναμισμό σας.

 

zodia chillinΤαύρος: Έρωτας:Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξετε γνώμη στο έτερον ήμισυ, το οποίο θέλει, τόσο από εσάς όσο και από τις σχέσεις, συγκεκριμένα πράγματα. Επαγγελματικά: Εάν κάποια πράγματα και προπαντός ταξίδια, συζητήσεις ή συμφωνίες, μεταφερθούν για λίγο αργότερα, δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε γιατί οι καθυστερήσεις ξεκαθαρίζουν τα λεπτά σημεία στις υποθέσεις.

 

zodia chillinΔίδυμοι: Έρωτας: Στο σπίτι σας πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποια πολύ σοβαρά θέματα και τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να έχετε με τον σύντροφό σας. Επαγγελματικά: Πρέπει να κόψετε γενικώς τον βήχα σε ορισμένους ανθρώπους, οι οποίοι φαίνεται να μιλούν εξ ονόματός σας ή να ανακατεύουν ιστορίες.

 

Καρκίνος: Έρωτας: Ήλθε η ώρα να μπουν πολλά πράγματα στη θέση τους. Αναθεωρήστε τον τρόπο με τον οποίον πλασάρετε τον εαυτό σας. Επαγγελματικά: Ο σωστός σχεδιασμός είναι αυτός που μπορεί να σας γλιτώσει από περιττά έξοδα ή σπατάλες.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

 

Λέων: Έρωτας: Αν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα δυσλειτουργίας ή επικοινωνίας, στη σχέση ή και στο κρεβάτι σας, μη φοβάστε. Είναι απλά προσωρινά. Επαγγελματικά: Λίγο σαν την ζούγκλα μοιάζει αυτό το διάστημα η ζωή σας. Φορτικό κλίμα και άπειρες επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις.

 

Παρθένος: Έρωτας: Ανανεωθείτε εμφανισιακά. Καιρός να κατασταλάξετε, ποιο είναι το αληθινό νόημα της ευτυχίας και ποια πράγματα έχουν αξία για σας. Επαγγελματικά: Ξανατίθενται τα πράγματα επί τάπητος και ξεκαθαρίζετε τι θα δώσετε, πόσα θα δώσετε και τι θα πάρετε από τις επαγγελματικές επαφές σας.

 

Ζυγός: Έρωτας:Από σας θα εξαρτηθεί αν θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε ή να ενοχλήσετε τους γύρω σας, με τον τρόπο που χειρίζεστε μερικά πράγματα. Επαγγελματικά: Οι πολλές συζητήσεις και η ευγένεια θα ευλογήσουν τα οικονομικά σας αυτό το διάστημα.

 

Σκορπιός: Έρωτας: Τώρα που τα ζόρικα πράγματα έχουν φύγει, θα αναγνωριστείτε και θα μπορέσετε να επιβάλετε τους δικούς σας όρους. Επαγγελματικά: Μην έχετε πολλές απαιτήσεις από τους συνεργάτες σας. Εσείς θα πρέπει να είστε αυτοί που θα δώσετε το παράδειγμα στους άλλους.

Διαβάστε επίσης  To Katharo: 14 χρόνια δίπλα σας!

 

Τοξότης: Έρωτας: Αισθάνεστε πολύ διαφορετικά αυτό το διάστημα, γιατί είδατε με πόση στοργή και προσοχή κάποιοι κοντινοί σας άνθρωποι έχουν σταθεί δίπλα σας και σας στηρίζουν στις ψυχικές σας μεταπτώσεις. Επαγγελματικά: Μην ανοίγεστε και μη μιλάτε για θέματα λεπτά σε ανθρώπους που δεν είστε σίγουροι για την εχεμύθειά τους.

 

Αιγόκερως: Έρωτας: Έχετε διαπραγματευτικές ικανότητες. Χρησιμοποιήστε τις για να φτιάξουν τα πράγματα με την οικογένειά σας και με τον σύντροφό σας. Επαγγελματικά: Οι τριβές πάνε μαζί με τις δουλειές, μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι τόσο επιφανειακές.

 

Υδροχόος: Έρωτας: Αν μιλήσετε στον άνθρωπό σας με ειλικρίνεια, θα τον εντυπωσιάσετε σ’ αυτή τη φάση της ζωής σας, γιατί πιστεύει ότι δεν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε. Επαγγελματικά: Ανακαλύπτετε ότι μπορείτε να βρεθείτε κερδισμένοι, ζητώντας τη στήριξη και τη βοήθεια που δικαιούστε.

 

Ιχθύς: Έρωτας: Καλό θα είναι να καταφεύγετε στον ήρεμο διάλογο όταν κάποια πράγματα δεν σας αρέσουν και γενικώς να κυκλοφορείτε. Επαγγελματικά: Προετοιμαστείτε να ξεχάσετε για λίγο τις δικές σας επιθυμίες, για να λύσετε κάποια προβλήματα που σχετίζονται με την καριέρα σας.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Coca Cola supports Street Food Festival Crete

 

Πηγή: http://like.philenews.com/