Σε λίγες μέρες θα έχουμε εκλέξει νέους δήμαρχους. Ευχόμαστε να μην είναι αυτοί που ψηφίσατε επειδή σας έχουν κάνει κάποια χάρη, αλλά αυτοί που έχουν σκοπό να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Αυτούς που θα κάνουν την κίνηση-ματ, αυτήν που θα κάνει τον κόσμο να τους παίζει παλαμάκια στο δρόμο και να τους εκλέγει ξανά και ξανά μέχρι να βαρεθούν.
Φανταστείτε έναν τέτοιο μεγαλοφυή δήμαρχο που θα κάνει το εξής εξωπραγματικό: την επόμενη φορά που θα στρώσει τους δρόμους της πόλης του, θα αναλάβει προσωπικά με τον υπεύθυνο πολιτικό μηχανικό του να επιβλέψει το έργο. Να φροντίσει έτσι ώστε να μην γίνουν οι προχειρότητες που βλέπω τέσσερις δεκαετίες τώρα – ξέρετε, αυτό που αρχικά «γρατζουνούν» πρόχειρα τον δρόμο και μετά πετάνε μία στρώση «πίσσας» είτε βρέχει, είτε σκάει ο τζίτζικας. Το ονομάζουν «νέα ασφαλτόστρωση», είναι μαύρη και κρατάει αξιοπρεπώς για λίγες βδομάδες, μετά σιγά σιγά ασπρίζει και προσφέρει πρόσφυση βουτύρου σε ζεστό αντικολλητικό τηγάνι. Όχι αυτό.
Να εκμεταλλευθούν τη γνώση των μηχανικών τους και να φροντίσουν να γίνουν οι δρόμοι όπως αυτοί που οδήγησα για δοκιμή μοτοσυκλετών στη Μάλαγα στην Ισπανία. Ή στην Φλωρεντία. Ή στις Άλπεις. Με το πυρίτιο να λαμπυρίζει σαν μικρά διαμαντάκια μέσα στην άσφαλτο. Να φρενάρω και να μην χάνω το μπροστινό με τίποτα. Τα χρήματα υποπτεύομαι χωρίς υπερτιμολογήσεις και απατεωνιές θα είναι τα ίδια. Εάν είναι περισσότερα ας μην κάνουν δύο «πολιτιστικές εκδηλώσεις» τον χρόνο για να κυκλοφορούν αυτοί, τα παιδιά τους κι εμείς με ασφάλεια. Δαγκωτός ο ψήφος σε αυτούς, για όσο ψηφίζουμε!

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)

For more about GAS: http://www.gasmoto.gr/

https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t