Hot

O Χασαν έφτασε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο και πολλοί πίστευαν ότι δε θα βοηθήσει, όπως έχει συμβεί στους περισσότερους που έκαναν comeback στον Ολυμπιακό.

Όμως αυτός φρόντισε να τους διαψεύσει με το καλημέρα, πετυχαίνοντας σημαντικά τέρματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

 

Η μεγάλη επενδυτική κίνηση της Aegean είναι όχι απλά η HOT κίνηση της εβδομάδας, αλλά ίσως και των τελευταίων ετών. Νέα αεροσκάφη, νέοι προορισμοί, χιλιάδες ακόμα ταξιδιώτες αλλά και εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας. Need more?

 

Το All Star Game του 2020 ήταν ένα από τα καλύτερα, αλλά και το πιο συμβολικό των τελευταίων χρόνων. Ήταν ένα παιχνίδι που είχε συγκινήσεις, συναίσθημα, αλλά και πραγματικό μπάσκετ στην τέταρτη περίοδο που είχε διαμορφωθεί για να τιμήσει το 24 του Kobe. Αυτό το All Star Game ανήκει στην ιστορία!

 

Not

Η χαμηλή προσέλευση στην τελετή έναρξης του Χανιώτικου καρναβαλιού, παρά την παρουσία του Toni Sfinou, θα πρέπει να μας προβληματίσει.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα επαναληφθεί και την ερχόμενη Κυριακή και θα έχουμε ένα καρναβάλι ισάξιο ή και καλύτερο των τελευταίων ετών.

 

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκος τέτοια εποχή πέρυσι έκανε την υπέρβαση του. Φέτος δείχνει να χάνει τον εαυτό του. Ας ελπίσουμε οι προηγούμενες εμφανίσεις να ήταν μία κακή παρένθεση και να δούμε ξανά να φορτσάρει πριν την τελευταία στροφή της Euroleague.

Η Μαντσεστερ Σίτι περνάει πολύ δύσκολο φεγγάρι αφού πλέον είναι πολύ σοβαρή η πιθανότητα να μην συμμετέχει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αυτό θα ανατρέψει πολλά από τα πλάνα του συλλόγου και ίσως να είναι και το τέλος της συνεργασίας με το Γκουαρδιόλα. Το προπονητή που την γιγάντωσε.