Το πρώτο επιβεβαιωμένο και ανακοινώσιμο σημείο διεξαγωγής του Street Food Festival είναι αυτό του Ρεθύμνου. Η Πλατεία Μικρασιατών είναι αυτή που θα φιλοξενήσει το αγαπημένο φεστιβάλ φαγητού στις 15-16-17 Μαϊου και ήδη έχουν αρχίσει να κλείνουν οι θέσεις των περιπτέρων. Η αγαπημένη Πλατεία των Ρεθεμνιωτών θα υποδεχτεί πολλές ιδιαίτερες γεύσεις, ήχους και μυρωδιές σε ένα φεστιβάλ που αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες φίλους στη πρώτη του παρουσία. Οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Δήμο Ρεθύμνου και την κοινότητα για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα τους και τη θετική τους εισήγηση ώστε να πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ σε ένα τόσο ξεχωριστό χώρο για το Ρέθυμνο.

Η μπύρα ΑΛΦΑ ανανεώνει για δεύτερη χρονιά τη συνεργασία της με το Street Food Festival, δίνοντας δυναμικό παρόν και στα τρία φεστιβάλ φαγητού του νησιού.

Η επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών προήλθε από την ανάρτηση στα social media του Γιώργου Νάκη, αρμόδιου για θέματα marketing της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στη Κρήτη. Και φέτος λοιπόν Street Food και μπύρα Άλφα πάνε χέρι χέρι!

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

 

Ενθουσιασμένοι είναι οι ιθύνοντες του Street Food Festival, σε ότι αφορά τους συμμετέχοντες των φετινών φεστιβάλ, μιας και οι γεύσεις που πρόκειται να απολαύσει το κοινό, είναι από αυτές που δεν συναντάς στη πόλη κάθε μέρα.

Οι αφίξεις και από άλλα μέρη της Ελλάδας προκαλεί ενθουσιασμό. Οι ανακοινώσεις δεν θα αργήσουν να ξεκινήσουν, οπότε συνεχίστε να ενημερώνεστε από τη σελίδα του street food και τα social media.

 

Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες όλων των φεστιβάλ προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων. Το ταξίδι των γεύσεων ξεκινάει από τα Χανιά στις 8-9-10 Μαϊου και συνεχίζεται την αμέσως επόμενη εβδομάδα στο Ρέθυμνο στις 15-16-17 Μαϊου. Ο τελευταίος σταθμός θα είναι το Ηράκλειο στις 4-5-6 Σεπτεμβρίου, μία εβδομάδα νωρίτερα από την περυσινή ημερομηνία. Οσοι είστε λάτρεις δεν έχετε παρά να σημειώστε τις ημερομηνίες στο ημερολόγιο σας. Το σίγουρο είναι ότι θα φάτε καλά!