«Ένα γέλιο σου θέλω, ρε μάνα, ένα γέλιο από τα παλιά. Μια συγγνώμη σου, μία αβάντα, και την αγάπη σου παντοτινά», τραγουδά για την Ημέρα της Μητέρας ο Γιώργος Νταλάρας.

Ο Γιώργος Μυζάλης (μουσικολόγος, μουσικοκριτικός, δημοσιογράφος) έγραψε, τραγούδησε ο Γιώργος Νταλάρας και παρουσιάζει ένα υπέροχο τραγούδι για το πιο ιερό πρόσωπο της ζωής και της ύπαρξής μας. Τη Μάνα!

Ιδανικός συνοδοιπόρος ο Γιώργος Νταλάρας, αποδίδει με ξεχωριστή ευαισθησία τους στίχους και τη μελωδία του τραγουδιού. Την εξαιρετική ενορχήστρωση υπογράφει ο Κώστας Παρίσσης. Το τραγούδι κυκλοφορεί την Κυριακή 10 Μαΐου, ημερομηνία που φέτος αντιστοιχεί στη γιορτή της μητέρας, εκφράζει, όμως, και επικοινωνεί, την καθημερινή αγάπη προς το πιο σημαντικό πρόσωπο στις ζωές όλων μας, ανεξάρτητη από ημέρες και γιορτές.

Ακούστε το τραγούδι για τη μάνα.

Ερμηνεία: Γιώργος Νταλάρας που στο πλαίσιο του #Μενουμε ασφαλείς, δίνει απόψε Παρασκευή μια συναυλία μέσω του Mega με αγαπημένα τραγούδια και ανέλπιστες συναντήσεις.

/Μουσική – στίχοι: Γιώργος Μυζάλης /Βιολί: Μάριος Παπούλιας /Ενορχήστρωση, μπάσο, κρουστά, ηλεκτρικές και ακουστικές κιθάρες: Κώστας Παρίσσης /Ηχοληψία – μίξη: Κώστας Παρίσσης /Master: Κώστας Παρίσσης. Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο Studio Praxis τους μήνες Φεβρουάριο – Μάρτιο 2020. / επιμέλεια παραγωγής είναι του Κώστα Παρίσση. Παραγωγή: Γιώργος Μυζάλης. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μετρονόμος του Θανάση Συλιβού.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politismos/tragoydi-toy-ntalara-gia-imera-tis-miteras

Διαβάστε επίσης  Μέγιστη Αρετή - by GAS Motosport Culture

Πηγή: https://www.iefimerida.gr