Μπορεί το να δεις μία σειρά να είναι οκ. Κάποιος στην πρότεινε ή απλά έτυχε. Μπορεί να την βαρεθείς και να την σταματήσεις στην μέση, όπως πολύ συχνά ακούω να γίνεται.
Τι συμβαίνει όμως στην περίπτωση που η μία σειρά διαδέχεται την άλλη. Όταν το να βγεις έξω, να δεις τους φίλους σου και να διασκεδάσεις έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Όταν λειτουργείς σε όλες τις καταστάσεις κολλημένος σε μία οθόνη. Οι δικοί σου, σου τηλεφωνούν και το μόνο που σε νοιάζει είναι να κλείσουν για να χαθείς ξανά μέσα στην «παράλληλη πραγματικότητα» της οθόνης.


Υπάρχουν και οι περιπτώσεις που ενσωματώνεις τον εαυτό σου μέσα σε αυτές τι σειρές και έχεις συναισθήματα και αντιδράσεις σαν να ήσουν εκεί. Όταν ο ρόλος της σειράς έχει προβλήματα και μεταδίδονται σε εσένα. Και σίγουρα δεν αναφέρομαι στην ώρα που παρακολουθείς την αγαπημένη σου σειρά αλλά μετά. Όταν τρως ή περπατάς στο δρόμο και αναρωτιέσαι τι να έγινε στην συνέχεια και γιατί.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 791: Against all odds

Διαβάζεις αυτές τις γραμμές και σκέφτεσαι πως όντως το κάνεις αυτό? Σήκω από τον καναπέ ή το κρεβάτι σου πλύσου ντύσου και βγες έξω. Ήμασταν αρκετό καιρό κλεισμένοι αναγκαστικά μέσα για να συνεχίζουμε να το κάνουμε ηθελημένα. Χαμογέλα βάλε το αγαπημένο σου άρωμα και πήγαινε να κάνεις χαμό. Σίγουρα θα έχεις λείψει στην παρέα σου!!