Η πρώην art director του διαγωνισμού μοντέλων σχολίασε τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά, η οποία σημείωσε πως «δεν της λείπει η προηγούμενη κριτική επιτροπή»

 

Με αφορμή την πρεμιέρα του νέου κύκλου του GNTM που θα είναι σε λίγες ημέρες, η Ζενεβιέβ Μαζαρί αναφέρθηκε στη Βίκυ Καγιά και τις σχέσεις τους σήμερα.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την art director σε βραδινή της έξοδο και οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για το Asia Express, το GNTM, αλλά και το μοντέλο που επέστρεψε στην παρουσίαση του διαγωνισμού μοντέλων.

«Θα το παρακολουθήσω το GNTM και πλέον, χαλαρή, χωρίς κανένα άγχος κι ευθύνη. Τη Σοφία Χατζηπαντελή την περιμένω πώς και πώς, τη βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα. Η πορεία της στο εξωτερικό και όλα αυτά που κάνει, θεωρώ ότι είναι πράγματα που πρέπει να τα δούμε. Θέλω να την ακούσω την άποψή της», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Βίκυ Καγιά, με την οποία συνεργάζονταν στο GNTM. Όσο για το αν θα της στείλει τις ευχές της, είπε: «Στις 19 είναι η πρεμιέρα ε; Δε στέλνεις τρεις μήνες πριν φαντάζομαι».

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 790: Ας κρατήσουμε το θετικό!

Πρόσθεσε μάλιστα, σχετικά με τις δηλώσεις του μοντέλου, που ανέφερε ότι η προηγούμενη κριτική επιτροπή δεν της λείπει: «Δεν πειράζει που δεν λείπει στη Βίκυ η προηγούμενη κριτική επιτροπή. Εμένα μου λείπει το GNTM, γιατί το αγάπησα. Λάτρεψα και το Asia Express, θα ήθελα να ξαναπάω».

 

Πηγή: protothema.gr