3 χρόνια πέρασαν από την τελευταία covid free Αποκριά…αυτό λοιπόν δε χάνεται!!!

 

 

Φλεβάρης έφτασε και όσο και να μην θέλουμε να το αποδεχτούμε, έχουμε ήδη εισέλθει σε προεκλογική περίοδο. Το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί ο χρόνος διεξαγωγής των εκλογών, ώστε να μπούμε και επίσημα σε εκλογική περίοδο. Αυτό που είναι επίσης ένα πολύ πιθανό έως και βέβαιο σενάριο είναι ότι θα έχουμε διπλή εκλογική διαδικασία μιας και ο ισχύον εκλογικός νόμος δυσκολεύει τη διαδικασία σχηματισμού κυβέρνησης.

Άποψη μου είναι ότι μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδος κάνει κακό στη χώρα και στην οικονομία και αφού θα έχουμε διπλές εκλογές θα πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό. Φυσικά άλλος έχει το καρπούζι, άλλος και το μαχαίρι και αυτός είναι που θα κρίνει πότε είναι η κατάλληλη περίοδος. Ιδανικά όμως θα πρέπει να αποφευχθεί η καλοκαιρινή περίοδος ώστε να μην επηρεαστεί η τουριστική κίνηση από ένα ασταθές εκλογικό περιβάλλον.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκύπτει και στις εκλογικές διαδικασίες στα Χανιά, με υποψήφιους βουλευτές να πάνε και να έρχονται και την ονοματολογία να δίνει και να παίρνει. Ως τότε όμως έχουμε να απολαύσουμε το πρώτο καρναβάλι μετά από καιρό και θα φροντίσουμε να το ζήσουμε όπως του πρέπει!

Διαβάστε επίσης  To Katharo: 14 χρόνια δίπλα σας!

3 χρόνια πέρασαν από την τελευταία covid free Αποκριά…αυτό λοιπόν δε χάνεται!!!

 

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής
For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/