Σε σας όλους που συνεχίζετε να διαβάζετε αυτή εδώ τη στήλη…Καλές Γιορτές με υγεία και αγάπη!!! Ραντεβού το 2024!!!

 

 

Τελευταίο editoreal της χρονιάς και η αλήθεια είναι πως όταν το σκέφτομαι αυτό είναι που έχω επαναλάβει σχεδόν 18 φορές, όσα και τα χρόνια κυκλοφορίας μας. Είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσεις ότι αυτό το εγχείρημα που πριν 18 χρόνια ζούσε απλά για να μπορέσει να κυκλοφορήσει για μία ακόμα βδομάδα, τη στιγμή που μιλάμε έχει δημοσιευτεί 783 φορές.

Μια πορεία με ups & downs που έχει καταγράψει ένα πολύ μεγάλο μέρος της διασκέδασης της πόλης μας και όχι μόνο. Μόνο μία παύση στο χρόνο και ένα καλό flashback θα σου επιτρέψουν να καταλάβεις το μέγεθος της επιτυχίας. Η διαχρονική πορεία της Chillin και η εξέλιξη της σε ένα από τα βασικά μέσα προβολής συνιστά από μόνο του μια τεράστια επιτυχία. Πόσο μάλλον αν αναλογιστεί κανείς ότι ζήσαμε μαζί την μεγάλη οικονομική κρίση, τον κορωνοϊό και πολλές ακόμα δύσκολες στιγμές της χώρας.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

Αντέξαμε στην εποχή των Social Media και της γρήγορης και αμάσητης πληροφόρησης. Παρακολουθήσαμε lifestyle περιοδικά να διακόπτουν τη κυκλοφορία τους και να ακολουθούν και αρκετές ιστορικές εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας. Όμως αυτό δε μας χαρίστηκε. Προσαρμοστήκαμε. Χρησιμοποιήσαμε την τεχνολογία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως όπλο για ακόμα μεγαλύτερες παροχές και σήμερα μπορούμε περήφανα να συνεχίζουμε ακάθεκτοι για ένα ακόμα χρόνο!

Αυτό το οφείλουμε σε όλους εσάς που συνεχίσατε να μας αναζητάτε στα σημεία διανομής μας.

 

Σε σας όλους που συνεχίζετε να διαβάζετε αυτή εδώ τη στήλη…Καλές Γιορτές με υγεία και αγάπη!!! Ραντεβού το 2024!!!

 

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής
For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/