Με αφορμή μια πρόσφατη ανάρτηση όπου και ανακοίνωσες την επιστροφή σου στα καλλιτεχνικά δρώμενα, αδράξαμε την ευκαιρία να μοιραστούμε τα νέα σου, με τους αναγνώστες μας.

 

Πριν μιλήσουμε για την επιστροφή σου να πούμε ότι όλοι όσοι σε ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωρίζουν ότι είχες ένα πολύ σοβαρό περιστατικό με την υγεία σου. Θα ήθελες να μοιραστείς την εμπειρία που έζησες;

Τον Νοέμβριο που μας πέρασε, έπαθα Διαχωρισμό Κεντρικής Αορτής κοινώς είχα ανεύρυσμα στην καρδιά, δεν το πρόλαβα και έσκασε .Κυριολεκτικά σώθηκα τελευταία στιγμή από θαύμα. Έπαιξε σημαντικό ρόλο η γρήγορη ανταπόκριση του Ιατρικού προσωπικού του ΓΝ Χανίων και στην συνέχεια του Ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός στην Αθήνα. Μου έγινε αεροδιακομιδή με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ. Στην Αθήνα με παρέλαβε ένας από τους καλύτερους γιατρούς για την περίπτωση μου, ο κύριος Κοκοτσάκης, ο οποίος τυγχάνει να είναι και Χανιώτης. Ήμουν τυχερός που με χειρούργησε αυτός και θα του είμαι μία ζωή ευγνώμων. Μου έγινε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς διάρκειας 7 ωρών. Δόξα τον Θεό, όλα πήγαν κατ’ ευχήν παρ’ όλες τις δυσοίωνες αρχικές προβλέψεις όλων.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

 

Τι σκεφτόσουν όταν συνέβαινε όλο αυτό;

Όταν το έπαθα, παρόλο τον έντονο πόνο, κατάλαβα ακριβώς τι είχε συμβεί. Επειδή είχα παρακολουθήσει κάποια σχετικά σεμινάρια, προσπαθούσα να μου δώσω τις πρώτες βοήθειες και ξεκίνησα για το νοσοκομείο με τον αδερφό μου. Το μόνο που σκεφτόμουν σε όλη την διαδρομή ήταν η κόρη μου. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα την ξαναδώ γι’ αυτό και ζήτησα από τον αδερφό μου να της μεταφέρει κάποιες σκέψεις μου. Του ζήτησα επίσης να μεταφέρει μία «Συγνώμη» στην μάνα μας η οποία έχει χάσει και τον πατέρα μας από καρδιά όταν ήμουν 13 ετών. Πραγματικά δεν θα ήθελα κανείς να το περάσει και να νιώσει όλα αυτά τα συναισθήματα που με κατέκλεισαν εκείνες τις δύσκολες στιγμές.

 

Τι άλλαξε στη ζωή σου μετά απ’αυτό που πέρασες;

Είναι φυσικό στη ζωή μου να έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες. Προσπαθώ να μην αγχώνομαι όσο παλιά και βάζω τον Κωνσταντίνο και το παιδί μου πάνω απ’ όλα. Το “Την υγεία μας να χούμε και όλα θα γίνουν ” τώρα πια έχει αποκτήσει αληθινό νόημα για μένα.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Coca Cola supports Street Food Festival Crete

 

 

Ο καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Κανδήρος “την είδε αλλιώς” μετά από αυτή τη δοκιμασία;

Όλες οι «πλευρές» του Κωνσταντίνου την… είδαν αλλιώς. Και ο καλλιτέχνης και ο άνθρωπος Κωνσταντίνος προσπαθεί να γίνει καλύτερος και να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο και σωστότερο τρόπο την δεύτερη ευκαιρία που του έδωσε η ζωή.

 

Για πες μας τώρα για την επικείμενη επιστροφή σου. Υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο;

Ναι είναι πλέον ανακοινώσιμο και είμαι πολύ χαρούμενος για τα νέα. Από τις 8 Απριλίου θα εμφανίζομαι στο ανανεωμένο LIV με τα φιλαράκια μου και εξαίρετους καλλιτέχνες Κώστα Φιωτάκη και Σταύρο Λαμπρόπουλο.

 

Δισκογραφικά ετοιμάζεις κάτι καινούριο;

Ναι! Είμαι ήδη στο στούντιο και δουλεύουμε ένα πολύ όμορφο κομμάτι όπου θα γίνει και ένα video clip έκπληξη! Μόνο αυτό μπορώ να πω για την ώρα.

 

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους φίλους σου και τους αναγνώστες μας;

Θα ήθελα να πω κάτι που πρώτη φορά πραγματικά το εννοώ.‘Ενα μεγάλο «ΣΥΓΝΩΜΗ» σε όσους έχουν περάσει από την ζωή μου και τους έχω πικράνει με οποιοδήποτε τρόπο. Μόνοι μας ερχόμαστε και μόνοι μας φεύγουμε, δεν παίρνουμε κανέναν και τίποτα μαζί μας. Μόνο την ψυχή μας. Δεν αξίζει να την αναλώνουμε σε κακίες και εγωισμούς. Σημασία έχει να αφήσουμε μια καλή ανάμνηση πίσω μας.

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)