Η κορύφωση του καλοκαιριού θα σημαδευτεί από το μεγαλύτερο dance event, που επιστρέφει και υπόσχεται να έχει πολλές ανατροπές, εντυπωσιακά σκηνικά, δύο stage και ένα μοναδικό Line up. Γιατί φέτος «έχει party στo νησί»!

 

 

Το πρώτο φεστιβάλ της σεζόν έριξε την αυλαία πριν από λίγες μέρες, επιβεβαιώνοντας με κάθε τρόπο, πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα στην μετά covid εποχή. Κανείς φυσικά δεν ισχυρίζεται ότι έχουμε τελειώσει μια για πάντα με τον ιο, όμως η ουσιαστική χαλάρωση των μέτρων και η επιστροφή σε μία κανονικότητα, κατέδειξαν και την ανάγκη του κόσμου να απολαύσει μία μαζική εμπειρία, που τόσο του είχε λείψει.

Το Street Food Festival Chania ήταν η πρώτη μαζική εκδήλωση του καλοκαιριού, που όπως όλα δείχνουν θα έχει αμέτρητα δρώμενα για τους ντόπιους, αλλά και τους επισκέπτες του νησιού. Η άνευ προηγουμένου προσέλευση στα Χανιά έδειξε ουσιαστικά το δρόμο, τόσο για το Ηράκλειο, όσο και για το Ρέθυμνο, που ετοιμάζονται με τη σειρά τους να υποδεχτούν αυτό το ξεχωριστό θεσμό.

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

Την ίδια στιγμή, η ομάδα της Chillin εργάζεται πυρετωδώς για να μας χαρίσει ένα ακόμα μεγάλο Chania Beach Party, στις 14 Αυγούστου.

Η κορύφωση του καλοκαιριού θα σημαδευτεί από το μεγαλύτερο dance event, που επιστρέφει και υπόσχεται να έχει πολλές ανατροπές, εντυπωσιακά σκηνικά, δύο stage και ένα μοναδικό Line up.

Γιατί φέτος «έχει party στo νησί»!

 

Γράφει για την Chillin Press ο Ανδρέας Γαρυφαλής
For more articles: https://www.chilloutnews.gr/category/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%b1/